Om mig

Jeg har altid været optaget af menneskers relationer og følelsesliv. Jeg er interesseret i hvor vigtige relationer er for vores trivsel gennem livet og hvordan tænkning, følelser og fornemmelser hænger sammen og påvirker hinanden.

Jeg arbejder med en ramme af oplevelsesorienteret og eksistentiel psykoterapi. Mit udgangspunkt er at det er dig der er eksperten i dit eget liv!

Jeg vil som udømmende og ligeværdig sparringspartner, undersøge og udforske sammen med dig, hvordan netop du oplever dit liv og dine relationer. Det er mit ønske at hjælpe dig til at du kan leve dit liv så autentisk og frit som muligt, ud fra de livsbetingelser, muligheder og værdier, som netop du har.

Billede af psykoterapeut Kirsten Birk Lauridsen MPF

Jeg er uddannet folkeskolelærer og har arbejdet i flere år som lærer – både på normalområdet og med børn og unge med særlige udfordringer.

Min uddannelse som psykoterapeut har jeg taget på skolen SEOP, som står for Skolen for Eksistentel og Oplevelsesorienteret Psykoterapi. Jeg modtager supervision fra hhv. Kresten Kay og Lotte Gravergaard.

Privat bor jeg sammen med min mand og 3 børn.